انتشار شیوه نامه انجمن علمی پزشکی برای رعایت اصول بهداشتی و خرید نان
۱: پیش از پوشیدن لباسهای بیرون در منزل، سفره نان (پشت پلاستیکی_ روپارچه ای) تمیزی را به صورت تا شده آماده کنند به نحوی که روی پلاستیکی آن بیرون قرار بگیرند.
۲: لباسهای بیرون را بپوشید و با دست غیر غالب سفره نان را بردارید.
۳: از دست غالب برای پوشیدن کفش، باز و بسته کردن درب منزل و … استفاده کنید.
۴: در نانوایی با همان دست غالب (آلوده) امور پرداخت را انجام دهید.
۵: سفره نان خود را با دست غیر غالب (تمیز) بر پیشخوان پهن کنید.
۶: از نانوا خواهش کنید نانها را با انبر بر سفره شما قرار دهند. البته حتی اگر با دست هم نان را به شما تحویل دهد انتظار میرود گرمای نان ویروسها را از بین ببرد به شرط اینکه نان واقعا داغ باشد.
۷: لبههای سفره را با دست غیر غالب (تمیز) جمع کنید و نانها را پوشانده و بردارید.
۸: همچنان نانها را فقط با دس تمسز تا منزل حمل کنید.
۹: در منزل بدون تماس دادن سفره با میز، از گوشهی سفره گرفته و نانها را روی میزی که پیش از این سطح آن تمیز و ضوعفونی شده است و با سبد مخصوص نان خالی کنید.
۱۰: سفره نان را در سبد لباسهای در انتظار شستشو قرار دهید.
۱۱: لباسهای بیرون خود را از تن خارج کنید و دستهای خود را به شیوه صحیح بشویید.
سرانه مصرف نان ایرانیان چهار برابر میانگین جهانی است که تا زمان تنظیم این گزارش ۸ هزار و ۴۲ نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و ۲۹۱ نفر به علت این بیماری جان خود را از دست داده اند.
زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا در تهران با تاکید بر اینکه کرونا یک سرماخوردگی ساده نیست و میتواند افراد زیادی را به کام مرگ بکشاند، اعلام کرده است: متاسفانه همچنان برخی از مردم و مسئولین موضوع کرونا را ساده گرفتهاند، این سهل انگاری بسیار هولناک است که میتواند سبب تلف شدن عدهای شود.
به گفته معاون وزیر بهداشت این بیماری تا اواخر امسال مهمان کشورماست و باید منتظر ماند و دید که وزارت بهداشت چه برنامهای برای تضمین سلامت قوت غالب سفره ایرانی دارد؟
هیچ نظری وجود ندارد